Welkom bij OERMOES!

over-mij

Ik ben Danielle den Hartog en sinds 2012 ben ik een gelukkige moestuinierster. Vanaf het allereerste moment dat ik begon in mijn moestuin (we pachten een stukje vlak bij ons huis) was ik verkocht. Ik word er zo blij en enthousiast van! Frisse lucht in je longen en groen op je netvlies doen veel voor je, het is instant ontspanning! En voor een foodie als ik is een moestuin een waar walhalla. Ik maak graag mooie plaatjes, zowel in de tuin als op mijn bord. En nu dus ook op jouw beeldscherm. Met OERMOES wil ik jou inspireren om zelf groente te gaan verbouwen, het is namelijk niet moeilijk! Moestuinieren is superleuk om te doen, en de voldoening is enorm!

drieluik-1

Als echte Limburgse ben ik opgegroeid met het hebben van een moestuin. De herinneringen aan de moestuinen van mijn opa en oma’s in Geleen zijn levendig! Met OERMOES probeer ik dat gevoel weer op te roepen bij iedereen. In de OERMOES filosofie leg ik het nog eens uit.

drieluik-2

Werken in de moestuin is in veel opzichten goed voor je: je bent lekker buiten, krijgt een flinke portie lichaamsbeweging en als kers op de taart levert het ook nog eens een hele berg gezonde groente op. Drie keer een blij gevoel: driedubbel genieten dus! OERMOES geeft je tips over moestuinieren, lekkere recepten met de groente uit de tuin en een kijkje in mijn keuken.

drieluik-3

Wil jij je eigen moestuin starten? Heb je vragen, hulp nodig of wil je gewoon meer weten? Neem gerust contact op, dat vind ik leuk! Samen kunnen we er een groener Limburg van maken. Hoe meer mensen zelf groente verbouwen hoe beter!

Met groene groet, Danielle