Hehe, daar zijn we dan. Afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met OERMOES en deze site. Het is gelukt, de deadline van 1 maart is gehaald! Vanaf nu kun je hier terecht voor moestuin tips, moestuin inspiratie, recepten met groente uit de moestuin en hopelijk een dosis motivatie om zelf ook groente te gaan verbouwen. Het is namelijk niet moeilijk (althans, dat hoeft het niet te zijn)! Dus: vermaak je met de blogs en stel gerust vragen als je die hebt. Samen komen we verder!

drieluik-1

Wat is de bedoeling van OERMOES.nl?

In de eerste plaats is het een uit de hand gelopen hobby. Naast tuinieren vind ik het namelijk ook erg leuk om nieuwe dingen te leren en te maken. Als vormgever kwam daar dus het maken van deze site bij. Met OERMOES wil ik mensen inspireren om ook groente te gaan verbouwen. Je hoeft niet meteen een stuk tuin om te spitten of je balkon vol te zetten met bakken. Er zijn veel manieren om te kunnen genieten van zelfverbouwde groente of kruiden. Gaandeweg hoop ik je te inspireren en te motiveren dit op je eigen manier te proberen. Het is namelijk zo leuk om te doen en de voldoening is groot!

drieluik-2

Genieten in en van de moestuin

Werken in de moestuin is instant ontspanning: je bent lekker buiten, krijgt wat lichaamsbeweging en als kers op de taart levert het ook nog eens gezond voedsel op. En: je hoort de vogeltjes fluiten, je ruikt de aarde en ziet het zonnetje schijnen (soms dan hè). Drie keer een blij gevoel: driedubbel genieten dus!  OERMOES.nl geeft je een kijkje in mijn tuin én in mijn keuken. En ik zit nog vol met plannen, dus hou de site zeker in de gaten… Hoop dat je het leuk vindt!

Groet, Danielle

Bewaren